Ticket Annuleringsverzekering

Voordelige annuleringsverzekering

Zeker bij een lange reis zoals en wereldreis wordt vaak gekozen voor een los ticket in plaats van een complete pakketreis. Speciaal voor deze groep reizigers heeft Allianz Global Assistance de Ticket Annuleringsverzekering geïntroduceerd. Deze voordelige annuleringsverzekering is speciaal voor reizigers die geen pakketreis maar alleen voor vervoer per vliegtuig, bus, trein of ferry kiezen. De verzekering dekt de annuleringskosten die je in rekening worden als je onverwacht noodgedwongen je reis moet annuleren.

Premie en maximaal verzekerd bedrag Ticket Annuleringsverzekering

De premie van de Ticket Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is € 16,90 voor Europadekking en € 28,15 voor Werelddekking. Deze premies zijn per persoon en inclusief assurantiebelasting en € 2,50 poliskosten. De maximale reissom is € 2.000,- per persoon en € 10.000,- per boeking.
Ticket annuleringsverzekering afsluiten

Kortlopende annuleringsverzekering

Heb je niet alleen tickets geboekt voor je wereldreis maar bijvoorbeeld ook verschillende overnachtingen en excursies of een duikcursus, dan kun je een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten.
Bij onverhoopt annuleren wegens bijvoorbeeld ernstige ziekte, ongeval of overlijden kan je dan de annuleringskosten van de verzekeraar terugkrijgen. Een annuleringsverzekering sluit je bij voorkeur af binnen 7 dagen nadat je de vakantie of reis geboekt hebt. Via onze website www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl/kortlopende-annuleringsverzekering kan je een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten. Wij hebben de beste annuleringsverzekeringen al voor je vergeleken.

Doorlopende annuleringsverzekering

Met een doorlopende annuleringsverzekering ben je het hele jaar door tegen annuleringskosten verzekerd. Een doorlopende annuleringsverzekering kan voor jou de goedkoopste oplossing zijn.  Je kunt een doorlopende annuleringsverzekering online via onze website www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl/de-beste-doorlopende-annuleringsverzekering-vindt-u-hier afsluiten.

Groepsannuleringsverzekering

Een groepsannuleringsverzekering sluit je af als je een groepsreis hebt geboekt en als groep tegen annuleringskosten verzekerd wilt zijn. Ook onze groepsannuleringsverzekering kan je online afsluiten.